ZAPYTANIE OFERTOWE NR ZZO/000240/14/D/012020 Z dnia 02.06.2020 r. | OKSWiM

ZAPYTANIE OFERTOWE NR ZZO/000240/14/D/012020 Z dnia 02.06.2020 r.

ZAPYTANIE OFERTOWE NR  ZZO/000240/14/D/012020

Z dnia 02.06.2020 r.

Szanowni Państwo, Olsztyński Klub Sportowy „Warmia i Mazury”, w ramach projektu „Pomagając zmieniasz świat niepełnosprawnych na lepsze 2020” realizowanego ze środków PFRON w ramach konkursu 1/2019 pn.: ”Kierunek AKTYWNOŚĆ”, kierunek pomocy 5 „poprawa jakości funkcjonowania otoczenia osób niepełnosprawnych” zaprasza do składania ofert w postępowaniu o udzielenie zamówienia na trzy 7-dniowe (6 noclegów) szkolenia (zakwaterowanie, wyżywienie i przerwy kawowe) – wspólny słownik zamówień – 55000000-0- usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego

I Nazwa i adres Zamawiającego

Olsztyński Klub Sportowy „Warmia i Mazury”

10-508 Olsztyn ul. Mickiewicza 17/3

Tel. 89527-22-11, e-mail: kontakt@okswim.pl

  1. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Przedmiotem niniejszego zamówienia jest wybór osób lub firm świadczących usługi jak wyżej, w trakcie usługi zakwaterowanie, wyżywienie i przerwy kawowe na terenie miasta Władysławowo.

Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych.

  1. Zakres i teren usług:
  2. Szkolenia:

a/ wyżywienie – obiad

Informacje dodatkowe:

  • Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, deseru i napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.).
  • Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego

b/ wyżywienie kolacja

Informacje dodatkowe:

  • Kolacja składać się ma z dania ciepłego, zimnych przekąsek, gorącego napoju (kawa i herbata), wody mineralnej oraz soku przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/wegańskich/koszernych/itp.).
  • Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.

c/ noclegi ze śniadaniem. Pokoje dwuosobowe/trzyosobowe z łazienką, łóżka pojedyncze.

Informacje dodatkowe:

  • Śniadanie zostanie zorganizowane w postaci „szwedzkiego stołu” wraz z gorącymi napojami kawa, herbata czarna, herbaty smakowe, z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier oraz wodą mineralną i sokiem, przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/wegańskich/koszernych/itp.)
  • Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego

d/ przerwy kawowe

Informacje dodatkowe:

  • Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata czarna, herbaty smakowe), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz ciast, ciastek oraz słonych przekąsek.
  • Harmonogram przerw kawowych podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.

Terminy realizacji – 27.06.-03.07.2020r., 25-31.07.2020 r. i 07-13.08.2020 r.

Ilość osób:

– zakwaterowanie i wyżywienie: 3 szkolenia x 36 osób = 108 osób

– przerwy kawowe: 3 szkolenia x 30 osób = 90 osób

Teren – Władysławowo.

Wymagania dodatkowe – zapewnienie do dyspozycji 8h dziennie trzech sali o minimalnych wymiarach 30/40m2.

Zapytanie ofertowe – zakwaterowanie, wyżywienie i przerwy kawowe