ZAPYTANIE OFERTOWE NR RPWM.11.02.03-28-0069/16/5 | OKSWiM

ZAPYTANIE OFERTOWE NR RPWM.11.02.03-28-0069/16/5

EFS_poziom_polskie_kolor

 

ZAPYTANIE OFERTOWE NR  RPWM.11.02.03-28-0069/16/5

 

Szanowni Państwo, Olsztyński Klub Sportowy „Warmia i Mazury”, w ramach projektu „Wsparcie osób niewidomych i ich rodzin” zaprasza do składania ofert w postępowaniu o udzielenie zamówienia na wykonanie usługi: przerwy kawowe (CPV 55520000-1), wyżywienie-obiad (CPV 55520000-1), wyżywienie-kolacja,  nocleg (CPV  55270000-3).

 

I Nazwa i adres Zamawiającego

Olsztyński Klub Sportowy „Warmia i Mazury”

10-508 Olsztyn ul. Mickiewicza 17/3

 

  1. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Przedmiotem niniejszego zamówienia jest wybór osób lub firm świadczących usługi jak wyżej w trakcie usługi szkoleniowej.

Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych.

  1. Zakres i teren usług:
  1. Szkolenie z zakresu orientacji przestrzennej:

a/ przerwy kawowe (3 dni x 10 osób),

Informacje dodatkowe:

  • Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata czarna, herbaty smakowe), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz ciast, ciastek oraz słonych przekąsek.
  • Harmonogram przerw kawowych podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.

 

b/ wyżywienie – obiad ( 3 dni x 10 osób),

Informacje dodatkowe:

  • Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, deseru i napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.), o których wykonawca zostanie poinformowany najpóźniej do godz. 10.00 w dniu realizacji usługi.
  • Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego

 

c/ wyżywienie kolacja (2 dni x 10 osób),

Informacje dodatkowe:

  • Kolacja składać się ma z dania ciepłego, zimnych przekąsek, gorącego napoju (kawa i herbata), wody mineralnej oraz soku przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/wegańskich/koszernych/itp.), o których Wykonawca zostanie poinformowany najpóźniej do godz. 10.00 w dniu realizacji usługi.
  • Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.

 

d/ noclegi ze śniadaniem (10 osób x 2 noclegi). 5 pokoi dwuosobowych z łazienką, łóżka pojedyncze.

Informacje dodatkowe:

  • Śniadanie zostanie zorganizowane w postaci „szwedzkiego stołu” wraz z gorącymi napojami kawa, herbata czarna, herbaty smakowe, z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier oraz wodą mineralną i sokiem, przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/wegańskich/koszernych/itp.)
  • Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego

Termin realizacji – 11-13.08.2017r.

orientacja 11-13.08.

wzór oferty