ZAPYTANIE OFERTOWE NR RPWM.11.02.03-28-0069/16/20 z dnia 01.07.2019 r. | OKSWiM

ZAPYTANIE OFERTOWE NR RPWM.11.02.03-28-0069/16/20 z dnia 01.07.2019 r.

ZAPYTANIE OFERTOWE NR  RPWM.11.02.03-28-0069/16/20 z dnia 01.07.2019 r.

Szanowni Państwo, Olsztyński Klub Sportowy „Warmia i Mazury”, w ramach projektu „Wsparcie osób niewidomych i ich rodzin” realizowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, zaprasza do składania ofert w postępowaniu o udzielenie zamówienia na 3 dniowy wyjazd rodzinny (obiad, kolacja, przerwa kawowa, nocleg, wynajem Sali, uroczysta kolacja) – wspólny słownik zamówień – 55000000-0- usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego

I Nazwa i adres Zamawiającego

Olsztyński Klub Sportowy „Warmia i Mazury”

10-508 Olsztyn ul. Mickiewicza 17/3

Tel. 89527-22-11, e-mail: kontakt@okswim.pl

  1. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Przedmiotem niniejszego zamówienia jest wybór osób lub firm świadczących usługi jak wyżej, w trakcie usługi wyjazd rodzinny na terenie powiatu działdowskiego.

Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych.

  1. Zakres i teren usług:
  1. Wyjazd rodzinny:

a/ przerwy kawowe (3 dni x 45 osób),

Informacje dodatkowe:

  • Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata czarna, herbaty smakowe), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz ciast, ciastek oraz słonych przekąsek.
  • Harmonogram przerw kawowych podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.

b/ wyżywienie – obiad (3 dni x 45 osób),

Informacje dodatkowe:

  • Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, deseru i napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.), o których wykonawca zostanie poinformowany najpóźniej do godz. 10.00 w dniu realizacji usługi.
  • Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego

c/ wyżywienie kolacja (2 dni x 45 osób),

Informacje dodatkowe:

  • Kolacja składać się ma z dania ciepłego, zimnych przekąsek, gorącego napoju (kawa i herbata), wody mineralnej oraz soku przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/wegańskich/koszernych/itp.), o których Wykonawca zostanie poinformowany najpóźniej do godz. 10.00 w dniu realizacji usługi.
  • Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.

d/ noclegi ze śniadaniem (45 osób x 2 noclegów). pokoje dwuosobowe z łazienką, łóżka pojedyncze.

Informacje dodatkowe:

  • Śniadanie zostanie zorganizowane w postaci „szwedzkiego stołu” wraz z gorącymi napojami kawa, herbata czarna, herbaty smakowe, z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier oraz wodą mineralną i sokiem, przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/wegańskich/koszernych/itp.)
  • Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego

e/ uroczysta kolacja (45 osób).

Informacje dodatkowe:

  • Kolacja składać się ma z dwóch dań ciepłych, zimnych przekąsek, gorącego napoju (kawa i herbata), wody mineralnej oraz soku przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/wegańskich/koszernych/itp.), o których Wykonawca zostanie poinformowany najpóźniej do godz. 10.00 w dniu realizacji usługi.
  • Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.

f/ wynajem sali (4 sale x 3 dni).

Informacje dodatkowe:

  • Cztery oddzielne sale, dla czterech grup szkoleniowych, każda mogąca pomieścić około 10-15 osób. Na wyposażeniu rzutnik, ekran, stoły, krzesła.

Termin realizacji – 12-14.07.2019r.

Teren – powiat działdowski.

 

Zapytanie ofertowe: Zapytanie ofertowe RPWM.11.02.03-28-00691620