ZAPYTANIE OFERTOWE NR RPWM.11.02.03-28-0069/16/20 z dnia 01.07.2019 r.
Szanowni Państwo, Olsztyński Klub Sportowy „Warmia i Mazury”, w ramach projektu „Wsparcie osób niewidomych i ich rodzin” realizowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, zaprasza do składania ofert w postępowaniu o udzielenie zamówienia na 3 dniowy wyjazd rodzinny (obiad, kolacja, przerwa kawowa, nocleg, wynajem Sali, uroczysta kolacja) – wspólny słownik zamówień – 55000000-0- usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego
I Nazwa i adres Zamawiającego
Olsztyński Klub Sportowy „Warmia i Mazury”
10-508 Olsztyn ul. Mickiewicza 17/3
Tel. 89527-22-11, e-mail: kontakt@okswim.pl
- PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
Przedmiotem niniejszego zamówienia jest wybór osób lub firm świadczących usługi jak wyżej, w trakcie usługi wyjazd rodzinny na terenie powiatu działdowskiego.
Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych.
- Zakres i teren usług:
- Wyjazd rodzinny:
a/ przerwy kawowe (3 dni x 45 osób),
Informacje dodatkowe:
- Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata czarna, herbaty smakowe), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz ciast, ciastek oraz słonych przekąsek.
- Harmonogram przerw kawowych podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.
b/ wyżywienie – obiad (3 dni x 45 osób),
Informacje dodatkowe:
- Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, deseru i napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.), o których wykonawca zostanie poinformowany najpóźniej do godz. 10.00 w dniu realizacji usługi.
- Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego
c/ wyżywienie kolacja (2 dni x 45 osób),
Informacje dodatkowe:
- Kolacja składać się ma z dania ciepłego, zimnych przekąsek, gorącego napoju (kawa i herbata), wody mineralnej oraz soku przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/wegańskich/koszernych/itp.), o których Wykonawca zostanie poinformowany najpóźniej do godz. 10.00 w dniu realizacji usługi.
- Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.
d/ noclegi ze śniadaniem (45 osób x 2 noclegów). pokoje dwuosobowe z łazienką, łóżka pojedyncze.
Informacje dodatkowe:
- Śniadanie zostanie zorganizowane w postaci „szwedzkiego stołu” wraz z gorącymi napojami kawa, herbata czarna, herbaty smakowe, z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier oraz wodą mineralną i sokiem, przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/wegańskich/koszernych/itp.)
- Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego
e/ uroczysta kolacja (45 osób).
Informacje dodatkowe:
- Kolacja składać się ma z dwóch dań ciepłych, zimnych przekąsek, gorącego napoju (kawa i herbata), wody mineralnej oraz soku przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/wegańskich/koszernych/itp.), o których Wykonawca zostanie poinformowany najpóźniej do godz. 10.00 w dniu realizacji usługi.
- Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.
f/ wynajem sali (4 sale x 3 dni).
Informacje dodatkowe:
- Cztery oddzielne sale, dla czterech grup szkoleniowych, każda mogąca pomieścić około 10-15 osób. Na wyposażeniu rzutnik, ekran, stoły, krzesła.
Termin realizacji – 12-14.07.2019r.
Teren – powiat działdowski.
Zapytanie ofertowe: Zapytanie ofertowe RPWM.11.02.03-28-00691620