ZAPYTANIE OFERTOWE NR 012024 z dnia 24.01.2024 r. | OKSWiM

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 012024 z dnia 24.01.2024 r.

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 012024 z dnia 24.01.2024 r.

 

Szanowni Państwo, Warmińsko-Mazurska Federacja Sportu Osób Niepełnosprawnych, w ramach projektu „Poprzez sport do sprawności 2023” realizowanego ze środków PFRON w ramach konkursu 1/2022 pn.: ”Działamy razem”, kierunek pomocy 3 „wzrost aktywności osób niepełnosprawnych w różnych dziedzinach życia”. zaprasza do składania ofert w postępowaniu o udzielenie zamówienia na  10-dniową (9 noclegów) imprezę sportową (zakwaterowanie i wyżywienie) – wspólny słownik zamówień – 55000000-0- usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego

I Nazwa i adres Zamawiającego

Warmińsko-Mazurska Federacja Sportu Osób Niepełnosprawnych z siedzibą w Olsztynie

10-508 Olsztyn ul. Mickiewicza 17/3

Tel. 89527-54-30, e-mail: kontakt@okswim.pl

  1. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Przedmiotem niniejszego zamówienia jest wybór osób lub firm świadczących usługi jak wyżej, w trakcie usługi zakwaterowanie i wyżywienie na terenie powiatu puckiego.

Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych.

  1. Zakres i teren usług:
  2. Impreza sportowa:

a/ wyżywienie – obiad

Informacje dodatkowe:

  • Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, deseru i napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.).
  • Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego

b/ wyżywienie kolacja

Informacje dodatkowe:

  • Kolacja składać się ma z dania ciepłego, zimnych przekąsek, gorącego napoju (kawa i herbata), wody mineralnej oraz soku przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/wegańskich/koszernych/itp.).
  • Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.

c/ noclegi ze śniadaniem. Pokoje dwuosobowe/trzyosobowe z łazienką, łóżka pojedyncze.

Informacje dodatkowe:

  • Śniadanie zostanie zorganizowane w postaci „szwedzkiego stołu” wraz z gorącymi napojami kawa, herbata czarna, herbaty smakowe, z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier oraz wodą mineralną i sokiem, przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/wegańskich/koszernych/itp.)
  • Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego

Termin realizacji – 23.02.-03.03.2024 r.

Ilość osób:

– zakwaterowanie i wyżywienie: 79 osób

Teren – Powiat Pucki.

Wymagania dodatkowe – zapewnienie do dyspozycji 8h dziennie dwóch/trzech sali o minimalnych wymiarach 10/15m2.

Zapytanie ofertowe – zakwaterowanie, wyżywienie WMFSON 2024